Powered by ZigaForm version 2.9.6.7

Innehåll

webblasare

Vi kan inte garantera att allt fungerar eftersom det finns många olika webbläsare som till exempel Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome och Mozilla Firefox.

Men vi försöker följa W3C standard så det ska passa bra för alla.

Idag är Chrome den största webbläsare och därför är VGDL:s hemsida mer anpassad till Chromes standard. Safari, Microsoft Edge och Internet Explorer fungerar bra men inte 100%.

VGDLs hemsida är mobilanpassad men kan fungera lite annorlunda med iOS (Apple iPhone och iPad). Det beror också på vilken version du har på din mobil. Till exempel fungerar det bättre med Android 5.0 och iOS 8.0 till uppåt.

Vill du vara säkra på att få detta att fungera på din mobil så ska du istället installera VGDL app som du hittar på app store eller google play.

Vi kan inte heller se hur det fungerar på andra webbläsare men du kan skicka e-post till webmaster så ska vi försöka anpassa vår hemsida med din webbläsare.

Tyvärr utvecklas det nytt hela tiden och snart är det HTML 5 som gäller. Enligt W3C kommer det bli HTML 5 som standard för alla webbläsare. Med HTML 5 behöver man inte installera Flash Player och Abode Reader DC eftersom dessa är inbyggda i webbläsaren.

Vi hoppas att det blir snart eftersom då slipper man påpeka för alla att installera flash och adobe reader.

pdf

För att kunna läsa PDF-format så måste du installera Acrobat Reader DC som du kan ladda ned gratis på länken:

https://get.adobe.com/se/reader/

Vid frågor? Kontakta oss via detta formuläret:

 

Translate »