Powered by ZigaForm version 2.9.6.7

Innehåll

webblasare

Vi kan inte garantera att alla webbläsaren fungerar eftersom det finns många olika  som till exempel Microsoft Edge, Internet Explorer, Safari, Chrome och Mozilla Firefox.

Men vi försöker följa efter W3C:s standarden så det ska passa bättre för alla.

Idag är Chrome den största webbläsaren och därför är VGDL:s hemsida mer anpassade till Chromes standard. Safari, Microsoft Edge, Firefox och Internet Explorer fungerar bra men inte alltid 100%.

VGDLs hemsidan är mobilanpassade men detta kan fungera lite annorlunda med iOS (Apple iPhone och iPad). Det beror också på vilken version du har på din mobil. Till exempel fungerar det bättre med Android 5.0 och iOS 8.0 uppåt.

Vill du vara säkra på att få detta att fungera på din mobil så ska du istället installera VGDL app som du hittar på app store eller google play.

Vi kan inte heller se hur det fungerar på andra webbläsaren men du kan alltid skicka e-post till oss eller webmaster så ska vi försöka anpassa vår hemsida med din webbläsare.

Tyvärr utvecklas det nytt hela tiden och snart är det HTML 5 som gäller. Enligt W3C kommer det bli HTML 5 som standard för alla webbläsaren. Med HTML 5 behöver man inte installera Flash Player och Abode Reader DC eftersom dessa är inbyggda i webbläsaren.

Vi hoppas att det blir snart eftersom då slipper man påpeka för alla att installera flash och adobe reader.

pdf

För att kunna läsa PDF-format så måste du installera Acrobat Reader DC som du kan ladda ned gratis på länken:

https://get.adobe.com/se/reader/

Vid frågor? Kontakta oss via detta formuläret:

 

Translate »